what if i need you

Har varit mycket fotboll nu på sistone, igår gled vi iväg på match mot Skiljebo och kom hem med 3 poäng och 5 mål mer och noll i baken.
Idag var vi lediga så jag, Elinpelin, Lullan Lina och Fia hängde i statsparken hela dagen mumsade på jordgubbar och hade det hur mysigt som helst, vilken värme! Det är underbart :-)

Pappsen kom och plockade upp mig här hemma runt sex och vi styrde bilen mot Köping för att kika derby Forsby- Arboga Södra inte den bästa matchen inte men.. 5-1 tillslut!

Nu ska jag strax hoppa i säng så jag är pigg inför skoldagen imorgon, efter den väntar match igen den här gången möter vi Gideonsberg!

världens bästa syster

and maybe someday down the road i sit back and say to myself yeah i thought so


Barcelona tog hem segern igår, lycklig tjej!! Lite nervös och taggad jag var innan, men det gick vägen!
Vaknade runt elva och kramade världens bästa mamma ♥ mors dag om nu någon missat det.
En del av dagen spenderades med Lovisa och fotbollskik i Glanshammar, en poäng en bra sådan!

Tänkte baka tills filmmyset imorgon men insåg att vi varken hade socker eller margarin.. Väntar tills min syster kommer hem ifrån jobbet med det!

Ska hoppa i badet eller duschen för lite uppfräschning innan det är dags att bänka sig i soffan framför Hellcats och Gossip girl!

i'll find my way back to you


Matchen som spelades idag med mina glada, övertaggade och världens sötaste grabbar slutade med vinst till oss. Jag stog bredvid med ett leende, stolt över dom hih :-)
Kvällen blev som den blev efter olika förslag från olika håll men den blev bra, så det blev fotbollskikande - finmiddag och sedan jordgubbar och glass på det hela mums!
Min über söta lillebror har nu somnat bredvid mig här i sängen.

feeling like a star that cant stop my shine


Nu var det några dagar sen.. Har hängt med mina vänner, lirat fotboll, pluggat som en tok och inte hunnit med datorn värst mycket.
Nu är det helg och planen var tänkt att jag skulle ta med mig lullan hem hit ikväll men planerna ändrades så, vi tog oss först en runda på stan och espresso house sedan ut till marieberg med fia och hennes belgie! Vi hoppade på bussen mot Björkhaga, hem till Hanna och träffa Elin och henne igen! Vi hade en grym mysig tjej kväll med käk som Hanna stog för, godis och film -Shrek, som jag precis kommit hem ifrån! jag tycker om tjejerna.

Imorgon bitti är det dags för match med små grabbarna på södradagen, spännande! Sen är det tänkt att kika lite på yeah festivalen med tjejerna, men vill ju väldigt gärna se championsleauge finalen svårt val kanske kan hinna med båda? så dags att hoppa i säng snart så jag orkar med morgondagen! tokbra iih sommarlov snart.
för söta iih

Feel the rain on your skin No one else can feel it for you


Kort skoldag men data lektion och avslutades med engelskaprov slutade tio över tio ska inte klaga!
Hoppade på bussen hem och tog en lång promenad, stoppat tacos i magen och ska kolla lite på matten.
Senare hoppar jag på bussen igen mot stan för att sätta ihop min hjärna med fias hjärna och se hur mattepluggingen går då förmodligen bättre!

to do it like we always do it



underbara lördag! mina fina prickar var här först och sedan trampade vi vidare till själva festen där vi hade det grymt. bilderna talar för sig själva! tack för en grym kväll i alla fall :-)

var iväg på poolspel med små grabbarna hela dagen igår och kikade sedan fotboll med mina vänner.
nu är jag hemkommen från ett fotbollspass och ska slänga mig i sängen för här har vi en supertrött tjej.

slänger in ett medlidande till fisen som har pajjat knät igen när hon väl nästan var tillbaka på plan igen, stackars tjejen♥ you can do it!







underbart fin vän jag har. skulle lätt göra min kväll!
Johanna Blomander säger
ey, hade jag haft 5 liter glass hade jag rullat över till dig så hade vi kunnat dränka våra sorger i jordgubb och päronsmaker med strössel och sås

to your dreams stay big, and your worries stay small


Som jag redan nämnt efter skolan gled vi på bio, eftersom dom flesta hade planer framåt kvällen. Vi såg piraterna, den var grym även fast Orlando Blom inte var med, självklart fanns det en annan snygging med!
Efter bion hoppade jag på tåget mot Arboga för umgänge med Sanna. Mysig kväll!

Idag ska det pluggas en hel del, har nämligen fyra prov nästa vecka.. Sen är planerna att min saknade Johanna ska komma hit framåt eftermidddagen för grillning och snack, underbart! Senare tar vi oss till Lisa för lite festligheter.






love for you

i'd like to have the time i lost and give it back to you


Slutade skoldagen runt halv tolv kanske, riktigt skönt. Efter lite käk i magen traskade jag och mötte upp Sanna och senare Andrea. Jag och Andre hoppade på varsin buss åt olika håll.
Ikväll har jag hållt på med trendrapporten och ingen träning på grund av halsen..
Dags att krypa ner i sängen för lite sömn. Imorgon väntar skoldag sen bio med tjejerna, kanoners! :-)





we will never be anything



Dagen igår var inte alls bra, var inte på humör men mina vänner gjorde det bra tillslut.
Dagen har bestått av jobb med våra småhus, som ska inredas och sedan ska vi fixa en människa till stilen vi har fått och sätta in i huset. Svenska och pepp inför VI-kampen med hantverk och matte. Träffade även min grymma tjej två gånger idag, hur bra?
Nu sitter jag ensam i huset när alla andra dragit iväg på fotboll, ritar lite till våran trendrapport som ska göras :-) Superkul faktiskt!
Funderar på en promenad när halsen verkligen inte är på topp så lever på varmt te just nu.



spit it out cause i'm dying for company


Var riktigt trött imorse så det var en bra start på skoldagen att kolla på film, A walk to remember. Efter det samhällskunskap sedan tog vi oss i regnet till espressohouse för lite fika och mys. Nu har jag tagit en liten powernap och ska glida iväg odch träna fotboll, tar mig nog en promenad hem och sedan hoppar jag i säng för fy tusan vad jag är trött!

we are in london bitch doudouou


VI HAR VARIT I LONDON NU och det var en helgrym resa! jag är supernöjd och har massor av bilder att dela med mig av ska plocka ut dom bästa och behålla dom värsta för mig själv. vi åkte ju i tisdags morse och under dom här fyra dagarna har vi varit med om mycket, vi har sett Big ben, The eye of London varit på Spirit mässan, Harrods och shopping. Vi har gått runt mycket och skrattat sjungt och återigen skrattat. Låter bilderna tala för sig själva.
Vi kom hem i fredags natt med ett leende på läpparna och drog då hem och sov fint i min efterlängtade säng.

Igår fixade jag innan och kikade jag på min systers bal och gud vad alla var fina. Efter det tog jag mig hem en snabbis sedan till Pillan där det var lagfest på g, vi grillade, käkade, körde 5-kamp, drack gott och skrattade. GRYM KVÄLL.





bal bilder

seen you do the same

Igår var jag barnvakt åt två busungar, dom sa åtminstone att jag lagade världens godaste hamburgare och var världens bästa barnvakt, vilken tur!

Idag var det träningsdags klockan 10 med grabbarna, efter det var tanken att det skulle käkas mat med laget innan vi begav oss på match mot skiljebo. Vad hände? Jo matchen blev inställd för dom fick inte ihop lag.
Istället har jag tagit det lugnt i solen och skrivit en liten packnigslista till London, endast 2 ynka dagar kvar!
Hjälpt far min att måla lite ockå till altanen som ska bli färdig snart.
Nu ska jag fräscha till mig lite sen är det dags att heja fram grabbarna på fotbollsplanen.


o lately, been wondering. Who will be there to take my place


Efter skolan drog vi hem till fia, jag och louise för pyssel och fix inför kvällen. Vid 6 drog vi till lina för en toppen kväll med brudarna. Käk och skratt och allt vad kvällen innehöll. TJEJERNA ROCKAR
Nu är jag hemma i min sköna säng, kvällen blev inte så lång men kanon bra! Ska nog snart stänga ner här och sova, ska bli så skönt.
VÄRLDENS BÄSTA LINA MOLIN ÄR 18 ÅR

hoppas du får en urbra födelsedag hjärtat


we will be top of that to

MÅSTE BÖRJA MED ETT STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA TJEJ IDAG HON BLIR SJUTTON ÅR & HON GÖR MIG FÖRBASKAT LYCKLIG.





Började dagen med datakunskap och prov efter det.. ETT STORT. EFter det fixade och trixade vi lite och käkade och fördrev fem timmar på stan med emma och louise, grymt. Fia hänkade efter en stund och runt halv sex tog vi oss tillbaka till skolan för london möte, AAAH vill åka nununu. TISDAGTISDAG
Drog direkt till träningen och nu har jag käkat och duschat och allt. Funderar på att hoppa i säng snart så jag är pigg till morgondagen då vi ska fira LINA som blir 18 på lördag! BRA TJEJER, kan inte bli bättre än så i rätt sällskap blir allt grymt vad man än gör, true story!


he's the reason of the tear drops on my guitar

Skolan gled på, snack om packning till london. GRYMT liten packning med 10 kg i handbagage men det löser sig hoppas jag..  Bestämde även roomates dagen till ära, KANON :-)Alltså LONDON om 6 dagar om en vecka är vi där, hur bra?! Drog upp till stan för lite umgänge med mina söta klassisar i väntan på bussen.
Har ägnat kvällen till plugg inför stora provet imorgon, och har tagit en paus med en promenad.
Back to work så jag får en stund i soffan.



damn... alltid jag..

we'll never be the same as we were


vilken morgon att vakna till att det snöar kändes inte alls roligt! skoldagen gick fort och vi hade en extra grej med matten som vi gick på och slutade senare. under håltimmen tog vi oss upp på stan för käk på saigon, mums! och lite shopping en vit skjorta fick jag med mig. ikväll har jag suttit en stund med kultur & stilhistorian och sedan tagit mig en löprunda och kikat el classico, barca till final inga fel! har precis tvättat håret och ska hoppa i säng.. vill att håret ska torka också.. imorgonbitti ska jag färga min systers hår?! på morgonen jajamen vad gör man inte för sin syster.

live like theres no tomorrow


första skoldagen efter tre veckor känns tungt men det var en bra dag. jäkligt kallt ute!
vi tog oss igenom dagen som avslutades med en fika med mina tjejer förutom emma, natti o en viss brud som blir arton till helgen, planering! hoppade på bussen hem och tog faktiskt tag i lite plugg och stack iväg mot fotbollsträningen, galet roligt var det men kallt. nu har jag duschat käkat lite äppelbitar och ska snart hoppa i säng, kort dag imorgon skönt det. & DET ÄR 8 DAGAR TILL LONDON, LONDON baby.

change your world on the floor



började kvällen här hemma med mina farbröder med mat och så vilket var mysigt! sedan plockade jag upp sanna, matilda och matte för att ta oss in till arboga, till micke. kvällen blev ur bra, ur bra är mina vänner. blev en rätt tidig kväll när jag inte mår helt okej för att få sova lite. klockan kvart över nio imorse var vi där på fotbollsplanen och tränade smågrabbarna i fotboll. nu dricker jag lite varmt och käkar halstabletter för att bli piggelin, game day idag förstår ni seriepremiär mot sala. gogogo!
hittade ett par riktigt fräscha fotbollsskor igår också.

RSS 2.0