jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din


wihoo nu är väskorna nästan färdigpackade känns så himla underbart! vädret idag var på topp tills det kom några snöflingor. vi träffade frisörerna idag och packade väskorna tills imorgon och hade idrott där vi körde lekar.. inte det roligaste, roligare med boll sporter volleyboll, fotboll ja tack! efter det drog jag upp på stan med lina och fia kikade runt lite fia drog och jag och lina fixade lite grejer. hoppade på bussen hem trevligt sällskap minsann.
halv fem började träningen med grabbarna, det gick faktiskt bra och dom är så duktiga! hem och packade massor, käkade tacos för andra gången idag, fick besök av min fina flicka en snabbis hjärta. nu ska jag kika igenom så jag har med mig allt innan jag hoppar på bussen till fia för övernattning och imorgon ska vi upp, halv tio ska vi vara på stan och elva börjar tävlingen! efter det tar jag bussen ut till lundby för att fira min söta kusin som fyller 8 år! sedan dags för HÅKAN efter det fia igen hihi hon är bra hon. har sovit min sista natt i min säng på 8 nätter.på söndag glider vi mot en vecka lofsdalen grymt
dags att kolla packningen och allt vi hörs latero. ha en bra helg och bra vecka så kanske vi hörs för det ska jag minsann ha!

its just a mather of time


igårkväll lirade jag lite boll och idag också, UNDERBART.
skolan idag var rolig! jag var modell och blev stylad efter skolan traskade jag upp med fia mot stan och sprang ifatt elin, linn och andrea sen tog vi oss till espresso house och snackade & vissa drack kaffe hähä. efter träningen så hade jag tänkt att städa och packa lite, fullpackad helg, gryymt. ååh det kommer bli så roligt.
efter skolan imorgon ska jag träna små grabbarna i fotboll-hem&packa-nåt besök kanske?-tar mig till fia för övernattning.
LÖRDAG. halv tio ska vi vara på stan för tävlingen slut runt tre-kanske fira min sötakusin som fyller 8 år?-möta upp mina favorittjejer för favorithåkan-sover hos korven
SÖNDAG rullar bilen mot en underbar vecka lofsdalen


bilderna snodde jag av korven från idag hihi.




jag har verkligen världensbästa vänner !alla.

We'll laugh 'til we cry Read each others minds Live with a smile Make it all worthwhile


tisdag och en kort dag som varje tisdag är, solen sken idag också! vi hade engelska glosförhör sen läste vi i engelska boken, inte alls jobbigt då vi satt och pratade istället. vid elva slutade vi och gled vidare mot fia och där satte vi oss ute i solen på balkongen, lite brudar lite sol lite håkan lite snack lite planering lite kladdkaka. LOVELY
efter några timmar i solen så traskade vi in och läste lite tidningar och efter det tog vi oss hem alla åt varsitt håll nu har jag tagit en paus i mitt mattepluggande och ska strax sätta igång igen, prov imorgon.
imorgon ska jag träna fotboll börjar bli lite rastlös av att inte tränat på några dagar.



First time I saw you, you took my breath away.

First time I saw you, you took my breath away. I have never seen a more beautiful person than you. After that you were my dream, I wanted it to be a dream. You and me, forever. The thing is we don't even know each other, but when I look at you I just want to be with you and talk about all the things that are possible to talk about. I want to be in your arms and I want you to see me and love me. But this is still a dream. I know that we will never be together, but my heart really hope that one day, when the sun is shining, that it can be you and me. I know it's too late now that you have a girlfriend. But it doesn't matter because from what I've heard, the impossible love is the strongest. So please, see me, like I saw you for the first time. I know that you can't decide what is going to happen. It depends on destiny. I want to be your destiny. I just want to get to know you, and then maybe we can be more. We can be eachother's everything, like in my dreams. Because you are everywhere in my dreams. When I have a good day, it is because you were in my dream the night before. Let me be your dream. Let me be seen by you. Let me be your everything.



jobbig dag att ta sig igenom vaknade med riktig halsont och fick hoppa över träningen ikväll så ikväll har jag inte gjort någonting, haft en myskväll med min mamma och pysslat och fixat lite. jag och min syster lagade även mat dagen till ära då vi inte hade alla ingridienser så får man hitta på lite eget men det blev bra det med!
vi fick träffa frisörerna idag som vi ska "jobba" med på lördag, blir nog bra! samhällskunskaps provet gick helt okej, vi fick sluta nästan en timme tidigare idag så jag och louise hoppade på bussen ut till lager 157, lullan fick sin tröja. har man ingenting att roa sig med så skaffar man det, HAHA.
nu sitter jag i soffan och tänkte börja skriva en packningslista till nästa vecka dags att börja packa snart tycker det blir enklare att packa när man vet ungefär vad som ska med ner i väskan. SKÖNT att komma bort härifrån ett tag blir kanon det här!


just empty words when it comes from you


klev upp vid nio tiden och tog mig till samlingen, vi lirade matchen och gjorde inte alls en så bra match. första halvlek var inte alls bra men i andra blev vi lite bättre, dom vi mötte var självklart bra! vi fick i alla fall stryk men det är bara att ta nya tag. UNDERBART VÄDER hade vi att lira boll i. jag klagar inte alls på att det ska bli massa plusgrader och fint väder hela veckan GRYMT!

gårkvällen med amanda ett ord - GRYM. hon är så sjukt galet bra vi har så jäkla kul när vi väl träffas, vi kikade igenom massor av gamla bilder sjukt hur mycket minnen vi har från alla dessa år. vi käkade massa gott kollade åå mamma mia filmen och snackat massor.

efter matchen idag har jag sovit en sväng och försökt mig på att plugga lite och självklart kikat på solsidan. nu sitter jag bänkad i tvsoffan med min syster och kikar på wild child, grym film det där. när filmen slutar är det sängdags och ladda om för en ny skolvecka och den sista innan resan!

What are words If you really don't mean them When you say them


vaknade runt elva utvilad men ändå inte pigg.. käkade lite frulle tog fram en solstol och satte mig i solen under en filt med samhällsboken i handen, chockande att jag läste lite. mötte upp lovisa runt två tiden vi knallade hem till mig UNDERBART VÄDER. vi gjorde oss varmchoklad och käkade bulle och snackade om allt mycket som hänt sen sist vi sågs. GRYMTJEJ.  hon drog hem och familjen lämnade mig för fotbollskik jag tog mig en powernap och vaknad runt halv 6 och för en halvtimme sen ringde amanda och sa att hon hade kommit hem så nu alldeles strax, tjugo över ska vi mötas upp för en liten promenad sen hem till henne för mys & snack, mycket som hänt sen sist där även där.
nu är det dags att kila vidare för en toppen kväll, GAMEDAY imorgon också.

I can hardly breathe, something's been telling me, telling me maybe he could be the one

underbara fredag fullt underbar var det då inte när man vaknar och det är massvis med snö ute.. bara att ta fram vinterjackan igen.
dagen var rätt bra vi missade lunchen hungriga tjejer, dagen avslutades med att vi hade idrott då vi körde bodypump. drog en runda på stan hoppade på bussen hem och som varje fredag tränade jag små grabbarna.
pratade ett långt samtal med fia i telefonen om allt och ingenting som vanligt sen fick jag mat i magen och ont i halsen har jag också så jag fixade upp ett bad och la mig där i och provade en grej för håret som gav bra resultat fick en finare färg!
nu ligger jag i soffläge och kikar wimbeldon filmen och mina ögon håller sig nog inte uppe så länge till helt slut efter all träning och annat i veckan.
matchen igår gick helt okej förresten matchen slutade oavgjort iallafall och nästa match är på söndag.

planen för imorgon är nog att träffa lovisa en stund och mot kvällen en dejt med amanda, KANON


and maybe someday down the road i sit back and say to myself yeah i thought so

MATCHDAGS klockan 20.00 är det avspark mot adolfsberg.

nu är det dags att stoppa käk i magen och sätta på bra musik, packa väskan och ladda inför matchen
dagen idag var lång men vi fick sluta en timma tidigare grymt. dagen var kul också som alltid, oj vad mina flickor är bra! IMORGON är det fredag idrott i skolan grymt resten av dagen o kvällen får jag se vad som dyker upp.

I make wishes, I have Dreams And I still want to believe Anything can happen in this world, For an ordinary girl


onsdag och två dagar till helg! skoldagen gick hyffsat fort. gjorde ett prov som jag missade när jag var sjuk för nån vecka sen, lite halv oförberett när hon säger att jag ska göra det idag istället för imorgon.. 
provet var iaf om håret, huden, make up och sådana grejer vissa delar enklare än andra.
när vi slutade så var det kanonfint väder, LYCKLIG tjej.
nu har jag fått käk i magen och om cirkus en timma rullar bilen för träning, fotbollslir på schemat! innan träningen tänkte jag kanske ta tag i den där bokrecensionen jag inte skrivit än.
efter träningen ska jag hoppa direkt i säng så jag får lite sömn.

jag och fia snackade igår om allting som kommer hända i mars och hela året eller ja vår året det kommer bli så sjukligt bra, HAPPYY. HÅKAN och LOFSDALEN resan närmar sig, hennes födelsedag, roliga grejer i skolan, LONDON och massor av grejer. iihh blir glad jag bara tänker på det




you can change your mind thats just the way it goes


skoldagen gick snabbt, elva slutade vi till och med tio i. jag drog med mig lullan till ikea för lite bus vi käkade köttbullar för endast 16 kronor och sen avslutade vi med en mjukglass i solen. LIVET
fick ett sms från min sjukling till kompis som undrade om jag ville följa med och jobba, självklart tackade jag ja. mötte upp henne på stan vid två tiden och vi hoppade på bussen mot universitet och satte igång med jobbandet. jobbade i 6 timmar fick lasagne hos fia stannade där en snabbis och hoppade på bussen.
hemma för 45 minuter sen ligger jag nu i sängen



wake up its raining and its monday


MÅNDAG back to school

dagen var rätt jobbig med tanke på vilka lektioner vi har som är svenska, engelska och samhällskunskap vi försökte åtminstone roa oss så gott vi kunde slutade i alla fall runt två. mötte upp sanna på stan gick, snackade och kikade runt lite. fick även se solen när vi slutade för dagen man blir så mycket gladare av den!

nu ligger jag underbart skönt nerbäddad i min säng efter en jobbig men ändå bra träning då vi joggade en runda först och sedan lir och löpning med boll. skönt att springa av sig lite från gårdagens match.

imorgon har vi kort dag och slutar redan vid elva sedan är planen att ta sig ut till ikea med lullan!


nu ska jag strax krypa ner under gosiga täcket och supersova.




You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.


09.00 sparkades matchen igång
, Götlunda-BK sport. det blev en härlig välförtjänt vinst för våran del, matchen slutade 5-1!
väl hemma hade mammsen fixat en smoothie till mig, käkade mat och slocknade sedan i ett par timmar nu ska ögonbrynen plockas och bokrecensionen skrivas klart efter det kan jag mysa ner mig i soffan och käka tacos som mamma lovat!

bildbomb från tjejkvällen




bilderna har jag tagit från fia & lullan hähä.

every rose has its torn


FREDAGEN var mega grym.

en besvikelse att det inte blev någon skridskoåkning men dagen blev bättre att träffa kidsen och träna dom och sedan en hel kväll/natt med grymma tjejor som var kanon! (en tjej som fattades, tomt)
vad vi gjorde? vi käkade mat på my way vi busade, spelade med andra ord, sjöng singstar snackade och busade ännu mera.

lyckan idag var mitt inköp av låga vita converse och en skinnjacka - glad tjej. lunchdejt med mammsen följt av ett utvecklingsamtal, en lördag lite halv knepigt men det gick bra minsann!
ännu gladare blev jag när vi tog oss till mina kusiner för lite födelsedags firande där jag fick träffa min favorit farbror!
kvällen har bestått av soffhäng till melodifestivalen, helt rätt.
nu laddar jag inför första träningsmatchen imorgon tidig samling redan kvart över sju. det ska bli så nedrans kul!


ikväll somnar jag bredvid vinnaren, inte dåligt fräsch


maybe i'm a shot in the dark and you're the morning light


dags för första inlägget.

torsdagkväll - otroligt skönt att det är helg imorgon.

dagen var bra, en av lektionerna gick ut på att vi var och spanade in butikerna på vågen och krämaren inför ett projekt vi ska ha den 26 mars, spännande.
även mycket snack och information om london dit vi ska åka med klassen i maj kommer bli kanon bra!
fixade även dit ett tandsmycke idag, sitter som ett smäck.


börjar morgondagen med ett tandläkarbesök, på idrotten är det skridskor som står på schemat grymt, mysigt med varm choklad till också.
sedan är planen att träna små kidsen i fotboll och efter det ta mig in till stan igen för att spendera kvällen och natten med mina favoriter. BRA



vädret idag var inte på topp, uppmuntrar med en bild från cypern

RSS 2.0