i'm ready for a change



Äntligen hemma!  Efter ett stopp i Örebro på vägen hem igår och en kväll och natt med mina underbara flickor.
Pappsen skjutsade ner mig till stranden där jag mestadels hängde med matte som jobbade.

Efter en löprunda plus intervaller och tacos i magen så sitter jag här ute på altanen med min saknade syster med inpackning och ett fotbad på gång. Ikväll ska jag sova i min efterlängtade säng, nybäddad och nyrakad kan knappast bli bättre.

Try as they may They could never define What's been said Between your Heart and mine

Paradiset är nu så underbart det kan vara! I början av veckan var det inte alls så fint väder det var regnigt och kallt så vi hängde i Grebbestad och Strömstad det var super mysigt :-) Inhandlat en klänning, ett linne och lite annat smått och gått.
Idag har vi haft en kanon bra dag med sol hela dagen så vi har hängt vid stranden och badat i havet.
Ser ut att bli fint väder resten av veckan också så det får vi hoppas på. Uppdaterar när jag kommer hem på lördag, nu ska jag umgås med min familj, latero!

my sweet paradise


to se what he's worth


Gårdagen bjöds på kalasande hela dagen och kom hem runt elva kanske då var det packning på schemat.
Klockan ringde runt halv tio, snabbfixade mig och hoppade på bussen och mötte upp mina vänner på stan för käk och lite shopping men framför allt snack om livet! Nu har jag kommit hem och fortsätter packningen, ska bli klar snart är tanken så jag kan göra vad jag vill sen när alla andra springer runt och packar!
Ska bli superskönt att komma iväg en vecka och ha det skönt och hoppas på en del sol också :-)

mm det här är värt att dö för jag tror mitt hjärta blöder

Underbara dagar och kvällar med favoriterna. Finns inte så mycket mer att säga


Fixar och packar lite inför nästa vecka. Snart hoppar jag i tränings kläderna osm inte hänt på några veckor och lirar lite boll. Sedan snabbfix och vidare till fellingsbro för att fira världensbästa mormor som fyllt 60!
Imorgon blir det kalasande hela dagen för två trettioåringar och ska hinna umgås med mina vänner innan jag sticker iväg på lördag morgon..

you've got the looks that money cant buy


Inatt sov jag ingenting, min hals ville inte som jag ville.. Inte var det bättre idag heller men hoppas på mer sömn inatt. Förövrigt hängde jag med Sanna. Hon gjorde min dag med sin nyhet och det levde vi fint på hela kvällen!
Annars idag har jag tagit en fika med mammsen och lillebrorsan, kollat när sverige tog VM-brons, vilket mål av Hammarström, grymt kallar jag det! sovit kollat filmer och ingenting. Såna dagar behövs också, imorgon ska jag ta tag i livet igen om halsen vill som jag vill annars blir det så ändå.
Bjuder på lite bilder

girls night at hanna!


everyone falls some people falls good some people falls bad

Oj bloggen kommer verkligen inte i första hand. Händer saker nästan hela tiden och är hemma och mellan landar eller sover och då hänger jag hellre med min familj när jag är hemma hihi.
Igår såg jag i alla fall sista harry Potter filmen, och den var så sjukligt braa! Var även till vinbäcken för att käka räkor och umgås med några från laget och vi drog därifrån och kikade fotboll hos Sandris, dom andra ja dom som är över 18.. drog tillbaka dit för lite festligheter och vi andra rörde oss hemåt.
Idag har jag varit hemma och bakat och fixat inför min bror lilla födelsedagsfirande ikväll, min lilla plutt fyllde sju idag. Helt sjukt vad stor han blir!
Nu sitter jag ute på altanen och kollar på tv under en filt tillsammans med några meloner. Skönt!
Bjuder kanske på en bildbomb lite senare ikväll, på vad jag har gjort!

i always had an little crush


Har varit iväg på allsång med snygga fia och sett en ännu snyggare måns och en fin håkan!!
Umgåtts med mina vänner, cyklat om nätterna, hängt vid stranden, hört om grabbarnas resa till p&l och myst.
GRYMT!
Idag har jag på första dagen på väldigt länge bara varit hemma och hängt ute i solen, målat lite och så.
Hänger just nu på våran nya altan som är nästintill klar och inväntar käket, ska hoppa in i duschen och sedan glida vidare mot sanna för bad och umgänge. Vi får se vad vi hittar på!
Imorgon ska jag äntligen träffa mina saknade brudar för grillning hos hanna, jag gillart!


when the drugs dont work no more

jDet  här är ungefär vad jag har gjort dom här dagarna, fullt upp. Sommar är livet.

unwritten


jKäk med tjejerna, kusinträff, ösk.

its about the trust

Mixcupen - Vi hade ingen avbytare under dom tre matcherna så det var rätt tufft och sista matchen med en mindre, och fick stryk allihopa men vi hade kul ändå!
Tanken var att träffa tjejerna i örebro och fira min moster på kvällen men istället ringde jag Lovisa som jag inte träffat på evigheter för käk på sicila, med oss fick vi Sanna, Linnea och Elsa. Underbara tjejor! Vi gled vidare till micke och hängde med jonte och hans vänner. Bra kväll med kubb lir, dans, snack och häng

Blev väckt av mammsen vid tio, dags att hälsa på kusinerna! Hoppade in i duschen och snabbfixade mig. Fikade med kusinerna, träffade nykomlingar i släkten. Och mötte tillslut upp Lovisa på stan för att kika fotboll, Ösk- Elfsborg.
Förlust för Ösk, inte så bra match från deras sida idag.
Imorgon är jag ledig, LIVET

i've got all my life to live


Sista jobbdagen avklarad och det känns som att jag kommer sakna alla söta barn. På min sista dag bjöd jag på vindruvor och melon till barnen och kladdkaka till personalen! Själv fick jag en fin kopp med godis i, så gulligt :-)
När jag hade slutat så la mig i solstolen en stund, underbart skönt!
Har varit iväg på en liten roadtrip med lillebrorsan och syster min så här på kvällskvisten.

Imorgon är det dags för mixcup i fotboll såklart, ska bli super kul! Framåt kvällen ska min grymma moster firas och kanske umgänge med Lina och Louise och kanske någon mer? Kanon dag :-)


RSS 2.0