You got that something that keeps me so off balance Baby you’re a challenge, lets explore your talent


har intagit soff positionen efter en veckas praktik på bik bok, som har varit kanon bra & jag har stortrivits :-)
jag har hunnit med nåra fotbollsträningar efteråt och sedan slocknat i sängen skönt. idag träffade jag på efterlängtade fia på stan en snabbis efter praktiken sedan hoppade jag på bussen och blev upphämtad av systra min för fotbollskik södras herrar. så har stoppat i mig lite mat i magen och provat kläder som jag klickat hem från hm och en blus från bik bok som jag fick som tack för den här veckan! ikväll ska jag hoppa i säng tidigt för att halsen ska bli bra den ska bli bra. imorgon ska det inhandlas fotbollsskor och på kvällen väntar valborg och söndag seriepremiär. LIVET ÄR GRYMT. gått runt med ett leende på läpparna hela dagen trots att min hals har dödat mig, då är man glad minsann.

saknar min andra halva, helan och halvan hihi.

what if i dont try what if i do


dom två dagrna på bik bok har varit kanon. trivs grymt bra! fått besök av lullan och freddan idag trevligt och träffat på elin och linn som är på coop.
efter praktiken idag hoppade jag på bussen hem mot träning, nu sitter jag i soffan har käkat mat och kikar el classico barcelona mot real madrid bra match de där! nu ska jag vara lite mer med i matchen och sedan slänga mig i säng blir helt slut imorgon väntas ytterligare en träning. slut tjej efter den här veckan men så ska det vara ibland.
raamoos mmmhhm!

its just a mather of time

bra start på dagen med lite sol, matchen avslutades 6-3 med straffar och vi är vidare wiho! grym tjej i mål vi har, mickis!
stannade kvar och kikade grabbarnas match och även för dom en seger med 3-2, grymt sällskap måste jag säga. cykeltur med amanda och albin hem i det fina vädret. har tagit mig en skön liten promenad för att rensa tankarna lite med musiken i öronen, livet är bra.

ska ta och käka upp mina äppelbitar göra mig i ordning, slänga mig i sängen och kika avsnitten från hellcats och gossip girl som jag missat och somna fint inför praktikten på bik bok i veckan.




We'll laugh 'til we cry Read each others minds Live with a smile Make it all worthwhile


hänger på min systers rum med henne och chillar galet. ikväll har vi käkat påskmat med allt främmande här sedan tog vi oss för ett mysigt besök hos mormor och morfar, super mysigt så längesen nu också! efter det hämtade vi upp våran så kallade tredje syster för en road trip mot donken där vi käkade allt från äppelbitar till glass och pommes!

har äntligen hittade mina babes, brillorna med andra ord som varit försvunna ett litet tag! LYCKLIG TJEJ

imorgon ska jag upp tidigt ut i solen och klockan tre är det avspark, VLT-cup götlunda mot norrby.
sen ska grabbarnas derby kikas. fin söndag fin måndag

think of what u got instead of what you dont got



gårkvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss men började med en liten promenad och snack med mina favorit tjejer. linnea drog hem så jag och sanna knallade över till simon där bjöds det på vindruvor, jordgubbar popcorn och lite påskmust och film! avslutade kvällen i sängen med snack, fint. vaknade runt elva idag och har njutit i solen hela dagen UNDERBART. hade en plan på bio ikväll sen får vi se hur det slutar.

Who says you’re not perfect Who says you’re not worth it


kvällen igår blev bra, grymt sällskap och fint väder LIVET. njutit i solen hela dagen underbart skönt
lirat lite boll med lillgrabben har jag gjort. nu väntar käk och lite dusch & fix sedan dags för umgänge.
LOV är UNDERBART

I wanna fly, I wanna drive, I wanna go


bra kväll igår, mycket skratt och gott!
började morgonen med ett riktigt roligt fotbollspass och nu har jag kommit hem från en cykeltur till fotbollsplanen där vi kikade grabbarna som lirade match förlust med 0-1 tyvärr men dom spelade bra ändå.
snart är det dags att svira om för umgänge vid stranden med lite grillning och mys, blir kanon det! 
lycklig tjej

lalalala that's all I hear you saying tonight






gårkvällen blev bra tillslut efter lite krångel men tjejerna är bäst utan tvekan! hade en bra dag ändå från början tillslut KANON.


jag har varit duktig och damsugit hela huset idag och snart dags för en promenad eller löprunda i det fina och varma vädret innan det blir lite fix för att sedan ta sig ner för umgänge med världensgoaste granellare! så ser min kväll ut och morgonen börjar tidigt imorgon med fotbollsträning klockan nio.

lalalaa im gonna love you like im never been loved before

everything comes to an end.


har avklarat första träningen på naturgräs, UNDERBART! så nedrans roligt var det.
vilket väder vi har har glassat i solen tagit en låång promenad med musiken och såhär på kvällskvisten ett besök hos lina som övningskörde hem mig senare, duktig tjej de där! 3 veckor kvar till arton för henne galet fort det går.
imorgon träffar jag lovisa en sväng och sedan tar jag mig till lina för lite trix, vi tar oss till fia med alla brudar sedan club haze!

First time I saw you, you took my breath away.




matchen idag gjorde vi grymt måste jag säga, slutade 2-2! KANON
super härligt att lira boll i underbara vädret.
nu så här på kvällskvisten fick jag oväntat besök av två super flickor vi tog en liten promenad till amanda för snack och tv-mys. UNDERBART dom två flickorna, victoria och amanda får en alltid på bra humör.

nu ska jag dra på gossip girl avsnittet jag missade förut ikväll och sedan somna, trött tjej. hoppas på lika fint väder imorgon!


my heart skips a beat but theres really only one thing to say

hemma efter en kanon bra kväll fylld med skratt, snack & självklart fotbollskik! klockrena är dom hela bunten.
imorgon har jag en plan att ta med mig min syster över till fellingsbro för att besöka världens bästa mormor och morfar! samling till matchen är kvart över två.
mina ögonlock orkar inte hålla sig vakna länge till så dags att krypa ner till korgs med ett leende på läpparna. I LIKE

life's what you mae it so lets make it rock

a word just a word til you mean what you say


lite halv kass uppdatering sådär. och kamera sladden verkar vara borta så inga bilder att bjuda på heller.
lov har vi fått, UNDERBART! idag har jag tagit en långpromenad med mamsen i solen och lirat lite boll med lillebror amanda och lukas. har precis kommit ut från duschen nu väntar käk med mina favorit grabbar, min extra familj och min familj dags att snygga till sig så gott det går.


under lovet ska det hinnas med massor av roligheter, kanoners! börjar med fotbollsmatch imorgon, stockholm, umgänge med favoriterna, club haze och massor av annat GRYMT!

if you dream of me like i dream of you in a place thats warm and dark in a place where i can feel the beating of your heart


sitter med håkan varvat med veronica maggio på högsta volym.
supertråkigt väder idag men tur att det inte regnade i alla fall, tog cykeln till bussen och på praktiken så fick vi besök med bullar sen strax när vi var klara med det fick jag sminka hancy. mötte upp emma och natti för en lunchdejt, labba och kycklingbaguette bjöds det på! träffade även på fia senare och tog en runda på stan. när jobbet var klart och slut för dagen hoppade jag på bussen och där satt lina, lycklig tjej! glada nyheter för den tjejen. cykeltur med lisa hem också.
nu har jag precis stoppat en supergod lasagne i magen och laddar om för träning. efter träningen är jag värd ett varmt bad och lite hemmaspa. ledig imorgon också, inga fel inga fel!  hoppas på fint väder så kan jag sitta ute lite.

i cant help falling in love with you like a riverflow

darling its how it goes some things are not meant to be

FÖRSTA PRAKTIK DAGEN. det gick bra lite halvsegt med inte så mycket kunder men jag hade roligt ändå. blir nog en super vecka! mötte upp emma och natti för en lunch dejt, hälsade på fia och efter det tog patten och jag en glass i solen, SOMMARVÄRME. cykeltur hem och ikväll vankades det träning, grymt. känns i mina ben att det har varit mycket nu på sistone så nu ska jag ta och krypa ner i sängen och imorgon väntas domarkurs efter praktiken och efter det lovar jag lite underbara fotbollsbilder med samma lag fast ändå inte samma.
svårt val

whats been said between your heart and mine



tidig start och match! vinst med 0-7 men inte helt bra insats från min sida, ovant som sagt men super roligt!
resten av dagen spenderades ute i solen en stund, en powernap, promenad och städning av rummet nu ligger jag i en ny bäddadsäng kommer sova fint! sovmrogon imorgon också då praktiken börjar på The Body Shop åtminstone en vecka, blir nog bra. nu väntar sängen

what are words if you really dont mean them when you say them

matchen gick bra vinst med 2-5 och vände från 1-0 för bra brudar!
drog på mig en liten sträckning i framsidan av låret.. nu ikväll har jag käkat pizza och legat i soffan
imorgon vankas det tidig samling med ett annat och nytt lag nya motståndare, spännande.
samling 9.15 så dags att röra sig mot sängen snart. efter den väntas umgänge med mandis fina grejer!

theres something about the sunshine baby

ösk matchen slutade 1-0 målet var för snyggt! resten av matchen var lite halvseg men hade grymt sällskap.
slocknade rätt tidigt och fick äntligen sova ut inatt sov kanske elva timmar vaknade runt tolv, för skönt. klev upp ur sängen och mammsen hade gjort en smoothie åt mig! 
nu laddar jag om för match derby mot forsby. matchen startar klockan 17 i hallstahammar samling och tjugo minuter. ska kolla så allting är med

 Damlag 2010

what doesnt kill you only makes you stronger

kass uppdatering. har gått i skolan tränat och hängt med kompisar inte mycket tid över.
nu har jag nyss kommit hem efter att ha tagit en glass efter skolan med lullan, emma och natti!
vi ska inte till skolan på tre veckor, rätt underbart! nu är det dags att fixa ihop lite mat och byta om lite och sedan möta upp lovisa in till stan igen för fotbollskik! imorgon är det matchdags och kanske lite umgänge med världensbästa och på söndag matchdags och umgänge med amanda. nu dags att sätta fart!


jag saknar min andra halva

smileing haveing fun feeling like a number one


nu har jag varit hemma i två dagar efter underbara håkan, lyckorus och gud vad bra man mår!
och en toppenbra vecka i lofsdalen!
vi hade inte super mycket sol men en dag kanon och lite mera.

sofia tranquist
fyllde 17 år på torsdagen, väckte henne med sång och lite paket, njöt i solen med varm choklad och oboy sedan firade vi med bowling och käk. GRATTIS ÄNTLIGEN SNYGG SOM SJUTTON! fast det har du ju alltid varit..



fick träffa mina saknade tjejer i skolan igår ♥ för braa
kort dag som alla tisdagar är. klockan elva satte, jag och fia oss i frisörsalongen, den ena blondare än den andra & helnöjda vandrade vi upp på stan och runt där, fick skjuts på cykeln och vi gick olika vägar jag mötte upp sanna, bra tjej. vi snackade tills hon tog tåget hem till sitt andra hem och jag bussen hem.
nu bestämde jag och min syster dejt klockan nio bänkade framför tvn, desperate housewifes och en popcorn avslutar denna tisdagskväll.

RSS 2.0